De leukste steden in Nederland

Als je van rondreizen houdt kan een kleine rondreis door je eigen land natuurlijk niet ontbreken. Nederland ken zoveel verschillende en mooie steden, dat je die ook wel echt moet bezoeken. In dit artikel worden de leukste steden op een rijtje gezet.

Amsterdam

Op nummer één kan Amsterdam natuurlijk niet missen. Een stad vol musea, pleinen en grachten; een aanrader is daarom ook een boot huren in Amsterdam. Amsterdam kent oneindig veel gezelligheid en leuke activiteiten. Deze kan dus zeker niet ontbreken op je lijstje van bezochte steden. Wil je meer weten over Amsterdam op een unieke manier bezoeken? Neem dan eens een kijkje bij dé bootverhuur in Amsterdam.

Rotterdam

Naast Amsterdam kan Rotterdam natuurlijk niet ontbreken. Rotterdam kent oneindig veel culturele evenementen en heeft een prachtige architectuur. Dit is dus ook zeker een aanrader voor een citytrip.

Maastricht

De laatste op het lijstje is Maastricht, een stad in het zuiden van Nederland. Ook hier is ontzettend veel te beleven, en heeft weer een hele andere sfeer als je het vergelijkt met Amsterdam en Rotterdam. Deze stad is van alle markten thuis; zo kun je lekker winkelen, cultuur opsnuiven maar ook een hele leuke kroegentocht gaan doen.